Over mijzelf

Het begeleiden van ontwikkelprocessen van mensen vormt de rode draad in mijn leven. Ik werk vanuit een liefdevolle betrokkenheid, gericht op resultaat.
Ik ben begonnen als maatschappelijk werkster vanuit een intrinsieke behoefte bij te dragen aan een veilige en eerlijke wereld. Daarnaast heb ik ook een drama opleiding gevolgd om mijn speelsheid meer in te zetten.
Als (drama) docent bij de hogeschool van Utrecht heb ik veel ervaring opgedaan als onderwijsontwikkelaar, trainer en studentenbegeleider.
Ik heb een masteropleiding coaching- en supervisie. Ik ben CRKBO erkent opleider en ben geaccrediteerd als Master practitioner coach.(70118) NOBCO/EMCC.
Sinds 2003 werk ik met plezier en succes als zelfstandig trainer, coach en supervisor en opleider.
Ik blijf mijn eigen kennis en vaardigheden vergroten door vernieuwende en verdiepende opleidingen te volgen. Ik heb o.a. deze coach specialistische opleidingen gedaan: Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Deep Democracy. Opleiding trauma begeleiding.
Door deze achtergrond heb ik een breed palet aan diepgaande en speelse methodieken en begeleidingsvormen tot mijn beschikking.
Hierdoor kan ik flexibel en intuïtief werken met hoofd, hart en handen en dat bieden wat jij, je team of je organisatie nodig hebben om je doelen te bereiken.CRKBO Docentnobco logo

"Tracht niet een succesvol mens te zijn, maar span je liever in om een waardevol mens te zijn"

Albert Einstein over succes

Annemiek Hormann
Annemiek HormannTrainer | Coach | Supervisor
logoonderzonder_klein.png